21 Sep 2010

Home

Foto: Linda
I dag rundet jeg 500 innlegg her på Norsk stil. Det føles bra! IKEA har forlatt stuen, og den (gode) gamle sofaen fra Søren Lund er tilbake. De nye lampene fikk bli, Brasa fra IKEA 364+ er et funn og gir supert lys! Designet og utførelsen gjør den til en lampe jeg virkelig liker. Og når høsten sniker seg på, kommer håndarbeidet frem. Jeg er i gang med hekleteppe #3, med hvit som base denne gang. Det skal matche ett litt hvitere innslag som er på vei til stuen. Se også hekleteppe #1 og #2. Og som sagt, jeg anbefaler instruksjonsvideoer på Youtube, det var sånn jeg lærte det!

IKEA has left my flat, and my (good) old sofa from  Søren Lund is back. I love the lamp Brasa from IKEA 364+ with its good quality and design. Autumn coming up with cold evenings, so I`m working on my crochet blanket #3, white this time. Se also blanket  #1 and #2. And I learned crochet from Youtube!

3 kommentarer:

Ingunn said...

Så fint du har det. Og hekleteppe ser tøft ut.

Anonymous said...

Hei! Har du oppskrift eller link til teppet ditt? Fine ruter! N.

Linda said...

Hei, fint du liker det! Har desverre ingen oppskrift. Alt jeg kan om hekling har jeg funnet ut via googling på nettet, og masse prøving og feiling. Men oppskrifter finnes sikkert der ute et sted, lykke til :)