15 Mar 2010

The Dots


Foto: Linda
I helgen har jeg flyttet litt rundt på The Dots hjemme, nå prøver jeg dem ut til smykkeoppheng, så får vi se hvor lenge det varer. Jeg liker å skifte ut innredningsdetaljene ganske ofte, det som blir mest vellykket får varig status.

 The Dots in my home.

9 kommentarer:

Turid Holm Flaa said...

Dette er lekkert, får inspirasjon av bloggen din. De rene linjene, formene og fargene. Takk for titten. Turid

Åpent^hus said...

kjempefint. jeg elsker Dottene mine, jeg også. Og mine har fått permanent oppholdstillatelse. Garantert. Rart at det går an å bli forelska i noen sånne runde dingser til å henge på veggen. som nesten er for fine til å dekke til med å henge noe på!! :)

http://apenthus.blogspot.com/2010/01/mine-dots.html

nadja said...

Dette var jo lekkert. Blir så inspirert men er så sliten...

Cherry Blossom Blog said...

Dette så virkelig L E K K E R T ut!!!

christin said...

de prikkene er så fine, jeg liker dem i gul og! fint nytt bilde av deg forresten :)

britt said...

Det syns eg såg utrolig bra ut. :)

tusen said...

Disse må vel ha sjanse på varig status? Fine!

PåRadogRekke said...

Har selv gule The Dots :-) Men, du sier du flytter litt rundt på dem... De er jo temmelig fastmotert i veggen og etterlatter jo skjemmende hull hvis de tas ned. Driver du å sparkler og maler hver gang du flytter på dem?? Bare må spørre!

Linda Maria Szücs said...

Dots får varig oppholdstillatelse på en vegg i heimen, ingen tvil om det. Til det siste må jeg si, to cut it short, jeg har allerede planer om å henge en annen knaggrekke opp der hullene er, endringer fører til nye muligheter ;)
Ellers er sparkling og maling et helt greit alternativ, ja. Og det meste jeg flytter rundt på er jo ikke skrudd fast da...