15 Mar 2010

The Dots


Foto: Linda
I helgen har jeg flyttet litt rundt på The Dots hjemme, nå prøver jeg dem ut til smykkeoppheng, så får vi se hvor lenge det varer. Jeg liker å skifte ut innredningsdetaljene ganske ofte, det som blir mest vellykket får varig status.

 The Dots in my home.

9 kommentarer:

Turid said...

Dette er lekkert, får inspirasjon av bloggen din. De rene linjene, formene og fargene. Takk for titten. Turid

Åpent hus said...

kjempefint. jeg elsker Dottene mine, jeg også. Og mine har fått permanent oppholdstillatelse. Garantert. Rart at det går an å bli forelska i noen sånne runde dingser til å henge på veggen. som nesten er for fine til å dekke til med å henge noe på!! :)

http://apenthus.blogspot.com/2010/01/mine-dots.html

nadja said...

Dette var jo lekkert. Blir så inspirert men er så sliten...

cherryblossomgirl said...

Dette så virkelig L E K K E R T ut!!!

christin said...

de prikkene er så fine, jeg liker dem i gul og! fint nytt bilde av deg forresten :)

britt said...

Det syns eg såg utrolig bra ut. :)

tusen said...

Disse må vel ha sjanse på varig status? Fine!

ToRomogKjøkken said...

Har selv gule The Dots :-) Men, du sier du flytter litt rundt på dem... De er jo temmelig fastmotert i veggen og etterlatter jo skjemmende hull hvis de tas ned. Driver du å sparkler og maler hver gang du flytter på dem?? Bare må spørre!

Linda said...

Dots får varig oppholdstillatelse på en vegg i heimen, ingen tvil om det. Til det siste må jeg si, to cut it short, jeg har allerede planer om å henge en annen knaggrekke opp der hullene er, endringer fører til nye muligheter ;)
Ellers er sparkling og maling et helt greit alternativ, ja. Og det meste jeg flytter rundt på er jo ikke skrudd fast da...