1 Nov 2009

Snøfrisk
Foto: Linda
Vinteren sniker seg innpå, i helgen var jeg tur/retur Oslo/Bergen med tog, og hadde helt glemt hvilken utholdenhetsprøve det er. Tempomessig passer nok fly meg bedre, men å se snø på Finse ga en liten forsmak på vinteren. Skiltet i blått og brunt med sjablongmaling er trygt og tydelig, med assosiasjoner til både industri og husflid.

At Finse, the highest station on the train trip between Oslo and Bergen. Snowy!

7 kommentarer:

Anonymous said...

det er uttrolig lenge siden jeg tok akkurat den tog turen, men jeg har alltid husket den som fasinerende og anbefaler togturen - spesielt på natten, for turister jeg:-)

IfraLahell said...

Ja, nå kommer vinteren! Litt tidlig synes nå jeg, selvom snø utvilsomt er vakkert å se på. Togturer kan være ulidelig ja. Godt det finnes "stille" vogner ;)

*SNYdesign said...

Åh, for noen utrolig fine bilder! Elsker fargene i øverste bilde:) Og ja, jeg har reist mye med tog selv, så vet hva du mener. Det gjelder å få et sete ved vinduet, sette på ipod og bare se på det som skjer utenfor:)

marte-meeee said...

Finse er et flott sted!Har hytte der, så aldri noe å klage på når det gjelder mengden av snø. Fin blogg du har :-)

Ingunn said...

Energi er bra å ha. Flotte bilder som vanlig.

Ha en fin uke.

Ingvild Telle said...

Åh, nei! Jeg tok ikke fly en eneste gang da jeg bodde i Oslo. Alle turene til Bergen ble med Tog. Jeg får helt hetta av alle de små etappene som medfølger en flytur.Gå ned til Oslo S - tog til Gardemoen - være på Gardemoen - fly til Bergen - vente på bagasje - flybuss til Bergen sentrum - buss/bil fra sentrum til foreldrene mine. Det blir bare for mye for meg. Haha :)

Finse er fint!

Norsk stil said...

Hei,så hyggelig med mange kommentarer fra dere! Å reise er fint, det gir mulighet for refleksjon. Det er sant med de etappene Ingvil, det kan være irriterende. Fint å kunne variere reisemåte! Bergensbanen fyller 100 år, så da passet det jo fint å ta turen over ♥