23 May 2009

Wood Love

Foto: Linda
For meg som elsker massivt tre, design og sko, er denne kombinasjonen sko og tre helt uslåelig. Disse sandalene fra Camper er mitt ulimate kjøp, med kilehæl i heltre, kombinert med såle i rå-gummi og skinn. Brukt noen få ganger i fjor, står de nå klare og venter på finværet.
Den massive treblokken er en bit av et møbel jeg laget som et studentprosjekt under designer Simo Heikkilä. Egenhendig høvlet og limt for mange år siden. Nå står den ute, mens resten har overlevd som benk inne. Mer om det en annen gang. God helg til dere:)

I love these sandals from Camper, with wooden soles. The wood block underneath is part of a student project I made under designer Simo Heikkilä years ago. More about that another time. Have a nice weekend :)

7 kommentarer:

Hilde Iren said...

Stor fan av Camper - har blitt avhengig av komforen :) disse er kjempefin - og kommer i flere modeller!
Fint innlegg med nydelige bilder
Hilsen Hilde Iren :)

Siw said...

Jeg liker det jeg ser :) Skoene er jo helt nydelige, vi får håpe på godværet, må være over 20 grader før jeg klarer å lufte tærene :)
Ha en fin lørdagskveld

karola said...

hehe..nice photos...I just love shoes as well. fun combination!
and I understand you live in beatutiful Bergen? I have a friend that live there and visited some years ago, what a great city!!

norsk stil said...

Takk jenter, thanks Karola:)Its Bergen, yes. Det har blitt noen Camper sandaler opp igjennom årene, ja. Det fine er at de holder seg over tid. Og over 20 grader må det være, enig!

Huset på Planen said...

Kjempefine bilder. Jeg koser meg med innleggene dine, norsk stil.

norsk stil said...

Takk for hyggelig hilsen, Huset på planen :)

Inger said...

ah! jeg kikket på disse sandalene fra la Redoute, men nå når finværet kom til Trøndelag og jeg VIRKELIG hadde lyst på dem (i nude farge) så var de utsolgt:(