25 May 2009

Nytt rom

Foto: Linda
Nå er det nye kontorlokalet tomt, og klart for første maligsstrøk. Det er vel ingen bombe å si at veggene skal bli hvite, og gulvet nesten svart. Kaffe og siste nummer av Nytt rom passer fint før vi begynner.

9 kommentarer:

*SNYdesign said...

Så spennende!!! Forresten, hvor har du kjøpt koppen? Jeg har vært på utkikk etter den skjønner du:)

norsk stil said...

SNYdesign: Koppen kjøpte jeg hos Eske i Oslo. de hadde bare svart, blå og lilla. Prøv http://www.eske.as/(koster ca 160,-)
Finnes også på nettbutikk hos http://www.w2products.com/
Håper du finner! Kontoret blir supert.

Ingunn said...

Kontoret ser supert ut på dine bilder allerede jo. Særlig med den koppen. Gleder meg til å se resultatet med mørkt gulv og hvite vegger.

Ingvild Telle said...

Siden du er min gulv-guru så lurer jeg på en ting til: er det slik at lysmalt gulv ser fortest støvete og skittent ut. Eller ser mørkmalt gulv fortest støvete ut?

norsk stil said...

Det er nok helst det siste;)Vi satser på en blank maling, lettere å holde rent. Resten av kontorfelleskapet har ønske om hvitt gulv i fellesrommet, så da kan vi etterhvert avgi full gulvrapport!

emma said...

vitt trägolv är ju det finaste som finns!

norsk stil said...

Hvitt eller svart, fint begge deler:) Lyst er gjerne tryggest, og fint i bolig. Mørkt gir litt mer motstand. Kommer bilder av ferdig resultat, følg med :)

nadja said...

så spennende. lykke til med nytt rom og det nye kontorlivet. blir helt sikkert supert, svart eller hvit (eller eventuelt grått:))

malo said...

Åh, vilka fina foton. Det svarta och det vita och det gamla slitna. Gudomligt!