6 Jan 2011

Knagg

Foto: Linda
Før jul hadde jeg store planer om å re-designe bloggen. Nå har jeg mer enn nok med å henge med, så jeg velger å senke ambisjonene for en stund.  Det er de små hverdagstingene som teller, som denne knaggen jeg skrudde opp i et hull i veggen ved siden av ytterdøren. Vips vet jeg alltid hvor nøklene er!

I love my dear deer! Keep my keys at hand.

7 kommentarer:

Anonymous said...

jeg har en slik en - så fint det var å bruke på den måten...

Fru Hansen said...

Kjempesmart og veldig dekorativt. Tror jeg må kopiere det tipset. "Hvor ligger bilnøkkelen?" er et velkjent spørsmål hos meg :)

God helg!

Lidyll said...

Jeg ble rett og slett litt forelsket i bloggen din;) Mye flott!:) Jeg har lagt meg til som følger og kommer garantert igjen!:) Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Mikkili.com said...

Wauw, beautiful item for my keys.

Inger said...

takk for hyggelig kommentar!

jeg har leid fram til nå i "voksen alder" - men vi har nå skaffet oss vår første leilighet, som vi har malt veldig hvit. Angående hvit. Jeg synes det er fresht med hvitt, men jeg synes det er tøft når noen møbler gir mer tyngde i interiøret: som den grå sofaen din. Derfor leter vi etter en sånn. :) foreløpig har vi det "luftig" - dvs uten sofa (solgte min forrige på Finn.no)og bare med lenestoler forran peisen

og så må jeg få takke deg for en herlig blogg - en av topp 10 jeg besøker oftest

Amber said...

Cute blog. So nice to have a bit of Scandinavia still in my life.

raquel said...

JA!