13 Aug 2010

Mønstret

Foto: Astrid
Nok et glimt fra Ikea lanseringen hjemme hos meg. Kjøkkengulvet fra 1971 liker jeg egentlig ikke. Det passer ikke inn i bildet av drømmekjøkkenet, der jeg vingler mellom hvitmalt tregulv, eller grå gummi-fliser. Mange sier de liker  gulvet, og slik Astrid viser det, ser det flott ut!

Another glimpse from the Ikea launch in my home. Actually I don`t like the 1971 kitchen floor. My dreamkitchen includes white, painted wooden floors, or grey rubber tiles. People telle me they like the look of the floor. And shown here in Astrid`s picture, it looks good!

3 kommentarer:

Henriette said...

Hei Linda!Liker bloggen din. Så deilig å se at det er flere moderne blogger på NIB.Syns det blir mye romantikk og shabby chic.
Jeg er også in.ark og snuser litt på å starte for meg selv. Er i barselpermisjon så har tid til å vurdere om jeg skal tørre det. Har ellers fast jobb, hvor vi innreder hoteller og offentlig miljø, som jeg liker best.
HAr du noen oppstarts tips? Jeg har endel kontakter og kan sikkert få faste oppdrag av min nåværende arbeidsgiver, men litt skummelt er det likevel. Skal søke om nIL tittelen, som kan være lurt hvis jeg skal arbeide på egen hånd.
Jeg bor i Oslo og er 31 år:)

Astrid said...

Yessss!

Marianne said...

Linda, jeg kjenner meg sånn igjen - har et grønt linoleumsgulv (også 1971-årgang) som jeg har et variert forhold til - det veksler mellom "grrr" og "greit nok". Gulvet ryker nok ut den dagen vi pusser opp kjøkkenet, men enn så lenge passer det overens med resten av innredningen fra samme tiår.

Takk for at du fikk opp øynene mine - nå ser jeg (nesten) skjønnheten i gulvet...