20 May 2010

2A designfellesskap

Foto: Linda
Nadja fra bloggen UNA.dos.tres er arkitekt, og spurte meg om gulvet på kontoret, som jeg viste bilder fra i forrige innlegg. Det ser jo ut som mange nyanser av grått, men bildet lyver litt. Det er lys og skygger som lager det ekstra fint. Gulvet består av 50x50 fliser fra Polyfloor, i to ulike grånyanser, og det har sin forhistorie. Vi byttet kontor med guttene i Mir, som hadde grått gulv (som vi beholdt), med kontrast-fliser i logo-fargen rødt. De flyttet inn på vårt gamle kontor (der vi nettop hadde malt gulvet svart) og malte gulvet grått. Vi kastet ut de røde flisene, og erstattet dem med det vi trodde var riktig grå-farge (det var det ikke.)
Andre greie folk i kontorfellesskapet er: Einar, Anne Jorun, Edel, Hilde, Elisabeth, Thord og alle i Mir. Vi deler felleslokaler, og har lunch sammen. Jeg har hatt kontor her fra 2003, med noen års opphold som ansatt hos Origo arkitektgruppe, før jeg flyttet tilbake i 2009. Andre flinke folk som har hatt kontor her: Todd Saunders, Tommie Wilhelmsen, Norway Says, for å nevne noen. Sånn, det var litt om gulvet, og litt om oss!

To my english readers: I`m talking about the floor in my office, and the people I share office space with, today and former. Follow the links above.

3 kommentarer:

Astrid said...

Hurra for kreative kontorfelleskap! Og fine gulv :-)

nadja said...

Artig å høre om gulv, ja det så ut som mange grå nysanser som fadet ut. Og ikke minst artig å høre om dere! Flike folk!

purple area said...

Så snyggt, gillar!!