25 Feb 2010

Working girl

Foto: Linda
På kontoret. Miniatyr av Monica Fürsters papirlykt lykt-installasjon for Berns og lysestaken Skugga av Aleksander Lervik. Og gummigulvet, som vi liker.

In the studio. Miniature of Monica Fürsters paperlantern-installation at Berns and candlelight holder Skugga by  Aleksander Lervik.  And the rubberflooor, that we like.

4 kommentarer:

christin said...

så fint du har det! kanskje det er sånne omgivelser jeg skulle hatt for å finne den store masteroppgaveinspirasjonen :) foreløpig lever jeg fremdeles med en indre drøm å våkne en dag med et ferdigskrevet dokument på macen. ha det godt, og takk for tipsene på mail! de endret teksten, uten å beklage seg så veldig. jeg har sluttet å lese bloggen deres i protest, haha..

IMLH said...

Hei! Så fantastisk gulvet ditt er. Er det lov å spørre hvor du har fått tak i det?

Linda said...

Hei Christin! Kontoret mitt er en glede å gå til hver dag, jeg er heldig. Godt du sa fra, kommersielle aktører må passe seg og gjøre jobben selv, ikke kopiere flinke bloggere. Ha en fin helg:)
Gulvet er gummifliser 50x50 cm fra Polyfloor. Kjøpt hos en vanlig gulvbeleggforhandler.

Ringvoll møbel & interiør said...

Gulvet er bare supert. Brukte det på kjøkkenet i et privathjem hvor de har kennel (store hunde), det funker kjempefint for det tåler utrolig mye, pluss at du slipper å høre lyden av hundeklørne når de løper rundt, slik du gjør på et tregulv/parkettgulv.