25 Nov 2009

Barcelona BicingFoto: Linda
I helgen har vi brukt by-sykler og syklet Barcelona på kryss og tvers. Byen er relativt flat og har lange avstander med sammenhengende sykkelveier, og å sykle på fortauet går helt greit. Lite regn og mildt klima har selvfølgelig også noe å si! Vi har sett masse av byen, mindre Gaudi-hus enn jeg hadde tenkt, mye parker. Vi rakk La Sagrada Famila (byggeplass) og Park Guell (full av turister). Ny arkitektur og interiørdesign ble ikke prioritert denne gangen, det får jeg ta ved en annen anledning!

Barcelona is perfect for city bikes.

2 kommentarer:

Julia Maria said...

Hei Linda! Så gøy å lese og se på alle flotte bildene på bloggen din.
Har selv bodd i Barcelona for 2 år siden og jeg ble helt forelsket i byen. Så heldig du var som bodde i Ciutadella. Brukte selv veldig mye tid i parken der fra begynnelsen av våren 09. Det ble mange lange og late dager men en god bok eller gode venner. Det var helt fantastisk.

Jeg bodde i Eixample i en leilighet jeg fant på en nett side barcelona home (barcelona-home.com) heldigvis så gikk alt bra. Hadde hørt at man kan bli lurt når man skal leie leiligheter her via nettet. Men herregud, leiligheten var perfekt og nabolaget fikk meg virkelig til å føle meg som om jeg var i utlandet, på en positiv måte :)

Jeg er selv utdannet interiørdesigner. Det er faktisk derfor jeg dro til Barcelona. Arkitekturen i Barcelona er helt magisk. Gaudi byggningene, Caixa forum, macba, lesseps, parkene, torre agbar osv... Barcelona er virkelig en lite perle av en by.

Beklager for en så lang kommentar. Bare synes det var så koselig å se disse bildene dine, var nesten som å oppleve Barca igjen!
Ønsker deg en god sommer!

Linda Maria Szücs said...

Hei Julia Maria!
Så fin lang kommentar fra deg!Det er fint å kunne dele opplevelser og øyeblikk, og ja, Barcelona er en fantastisk by, der kunne jeg også gjerne bodd ett år! I sommer ble det ti dager i Poblenou, bilder fra leiligheten kommer etterhvert! Likte meg godt i det strøket,er imponert over de fint anlagte parkene langs motorveien og deilig med nærhet til sjøen. Hilsen Linda