10 Oct 2009

Zip it
Foto: Linda/Tiril
I London var det selvfølgelig tid til mer enn design-messe. For å unngå for mye fokus på shopping, gjorde jeg en målrettet innsats. Hos cos i Kensington High Street gikk jeg for 3 plagg, alle med glidelås. Kjolen er i tynn sort ull, med stikklommer i siden og fantastisk glidelåsdetalj i halsutringningen. Toppen med flaggermusermer er syntetisk, mørk blå, med glidelås som går helt rundt i nakken sammen på midten bak. Hadde jeg hatt mer plass i klesskapet kunne det nok blitt mer, men hos meg er det nå faktisk sånn at det er en inn og en ut, det er rett og slett fullt!

Amazing garments with zippers, from cos in Kensington High Street.

7 kommentarer:

nadja said...

så fin du var. cos er genialt. det samme er svart. jeg prøver å gå med fargede klær for tiden..hehe..ble skikkelig misunnelig nå. (p.s. kan jeg legge deg på linklisten min, vær så snill?)

Norsk stil said...

Takk Nadja! cos er himmel for oss monokrome. Selvfølgelig kan du legge meg på listen din, det blir jeg jo bare glad for :)

*SNYdesign said...

Så vakre plagg du har funnet deg! Kjempeflotte bilder! Må innrømme jeg er svak for både glidelåser og Cos. Ble endel shopping der i sommer:)

Ingunn said...

Så utrolig flott du var i kjolen. Enkelt er best synes jeg. Og ull og glidelås er supert - begge deler.

Ha en fin uke.

BP said...

Åh...den nederste glidelåskjolen var nydelig. Selger de Cos i Oslo? Kjøpte forresten det svart og hvit-prikkete Røros Tweed-teppet. Så varmt og mykt! Et kupp (dyrere enn Ikea-tepper, men 100 % mykere)!

Norsk stil said...

Takk, dere:) Cos har bare få butikker, og ingen i Norge. Så da må man være om seg hvis man er ute og reiser! Røros pledd er bra:) Ha en fin uke!

*SNYdesign said...

Cos åpner forresten i Oslo snart. Tror det er før jul:)