4 Jun 2009

DuneFoto: Linda
Dune. Lekker nyhet fra Skandiform. Massiv eik og sete i høyglans plast. Gulvet her er et godt eksempel på at laminat også kan være et alternativ til tregulv.

Dune from Skandiform.

8 kommentarer:

*SNYdesign said...

Denne var lekker, men jeg synes den var litt vond å sitte i.. Men absolutt et godteri utseendemessig:)

norsk stil said...

He he, jeg rakk aldri å prøvesitte;) Lurte litt på det der..Men fin,ja. Fint bord og. Og det trenger man ikke sitte på :)

Nr. 21 said...

Den stolen var jo utrolig lekker!!!

•lotta på fnurr|solrum• said...

så fint!

Inger said...

fin stol, hadde likt den med skinnsete i samme form i steden... høyglans er int men ikek så godt å sitte på (taktil kaldt)

Siw said...

Hei Linda :)
Hjertelig tusentakk for hilsen, Elle er god på bilder og tekst, så reportasjen ble bra. Var litt spent i forkant, litt skummelt med bilde av seg selv brettet ut i all offentlighet :)
Gøy at du og Roger var ungdommer i samme gate, Linda er Rogers søster, så brikkene er riktige. Kanskje vi sees en dag :)
Stilig stol forresten

storeflittig said...

hei! denne var smekker! og hadde passet inn i stuen min. fant ikke pris, så det betyr nok at den er utenfor rekkevidde:)

takk for veldig morsomt tips til bordet. kjæresten syns det var en morsom ide, og liker svart. så nå skal vi i tenkeboksen!

norsk stil said...

He dere, så masse bra respons. Stolen er sikkert svimlende dyr, ja. Og er enig i at skinnsete hade vært flott! Typisk stol å legge et mykt pledd eller saueskinn i. Og så fint du likte idèen, Storeflittig! Den avgjørelse må dere ta, jeg ser jo ikke hele rommet. og husk, alt kan males om, så det er ingen fare om det ikke blir som forventet;)