11 Mar 2009

På vei
Foto: Privat
Turen til byen i dag gikk via Fjellveien. Og forbi dette huset der naboene ikke klarte å bli enige om fargen. De fleste i rekken hadde malt huset hvitt, men det var en som nektet å innordne seg denslags moderne påfunn. I går hadde jeg forresten gleden av å se ett av mine bilder på Ingvild Telle sin blogg. Det var så kjekt og inspirerende! Så dette Fjellveien skiltet går til alle eksilbergensere, som lengter hjem til våren her vest!

3 kommentarer:

Minmill said...

Herlig. Neste gang jeg går fjellveien i Bergen skal jeg titte etter dette huset. Veldig rart forresten når naboer ikke klarer å samarbeide om husmalingen. Men det kan jo bli noe snakkis ut av det, og noen fine bilder. :) Jeg har en bror som er eksilkristiansander som bor i Bergen. Tror han har blitt vant til vestlandsværet, og at han ikke savner våren i sør. Hi hi. Om ikke lenge til, i juni, kommer jeg til Bergen for å nyte en herlig konsert med Depeche Mode på Koengen. Gleder meg helt vilt både til konsert og Bergen by. Det er nydelig der, synes jeg.

Ingvild Telle said...

Å takk søte deg!
Du aner ikke kor mye jeg savner hele fløyenfjellet og alle gatene under. Hvert år sier jeg opp treningsstudio rundt mars og benytter pur menneskekraft i motbakkene som trenig helt til november. Helt toppers! :)

Briggs lekehus said...

Hihi.. fargekrig. Herlige bilder.