7 Mar 2009

Dagens loppemarkedFoto: Privat
Dagens loppemarked var årets første! Resultatet var sengetøy i krepp, i deilig 70-talls orange. Solo brettet er så fint med fototrykk på metall, så kanskje jeg skal begyne å samle igjen. Bollen er fra Figgjo. Figgjo Flint er favoritten, deretter Stavanger flint, foran Porsgrunn porselen. Det har nok med farger og design og gjøre, Figgjo hadde en mer enkel og moderne stil, mer utpreget enn Porsgrunn, som er mer klassisk.

Tidligere, på midten av 90-tallet drev jeg bruktbutikken Sigar, sammen med et par andre damer. Vi hadde lopper som hobby, og trålet alt. Butikken var et fritidsprosjekt, gikk såvidt rundt, men vi elsket det vi holdt på med. Etterhvert la vi ned, så jeg både samlet, og kvittet meg med ting. Fremdeles har jeg et lite lager på loftet. Nå kjøper jeg bare det jeg liker og vet jeg vil ha selv!

Min datter, som var baby da jeg drev Sigar, er nå begynt å bruke speilrefleks kameraet mitt, og tar fine bilder av meg, som passerer sensuren ;) God helg!

6 kommentarer:

Minmill said...

Hei på deg. Så fine loppis ting du har funnet. Sengesettet og brettet var stilig. Gøy å høre om Sigar butikken deres.

Briggs lekehus said...

Oj det Solo brettet var fantastisk! Jeg skal på loppisen i morgen. Gleder meg! Er blitt en tradisjon. Tusle rolig opp alle brosteinsgatene med et stopp på byens beste kaffebar for å si hei og for en nydelig kaffe i hånden før loppisen entres. Loppissesongen kan da begynne:-)

Linda said...

Så herlige ting du har kjøpt!
Har vært på lppis i dag jeg også...elsker det!

tusen said...

Datterbarnet tar fine bilder!
Orange krepp ja, hm, det er slitesterkt det!

Ingvild Telle said...

Superflott sengetøy!
Jeg ser at det må være deilig å sove i :)

nadja said...

så fine kupp! og så fin blogg:)