27 Feb 2009

Sykkel


Foto: Privat
Med bare veier og snøklokker i hagen nærmer det seg endelig vår! Jeg har parkert sykkelen for vinteren, men hvert år i begynnelsen av April tar jeg den frem igjen. Det betyr at det er litt over en måned igjen å vente, det er ikke lenge!
Sykkelen har alltid vært en god venn. Her står jeg med min første, en gang på 1970 tallet.


Foto: DBS/www.fisherbikes.com
Her er noen andre fine sykler. Selv har jeg en Citybike i sølv fra DBS med 7 gir. Den er god på flaten, men litt tung i oppoverbakke. Det blir min trening i sesongen!

2 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne said...

Hei!
Så søte og forventingsfull du så ut på bildet av deg selv som liten , ja, det begynner å nærme seg våren nå! Vel, her i Oslo-området er det masse snø i dag da, det laver ned, og min bedre halvdel er ute og måker, men DRØMMEN om våren lever i hvert fall!!!

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min vedr. filleryer! Ja, det er en god idé å hekle filleryer, og veldig raskt å lage!

Apropos sykler, så kjøpte jeg kurver til min sykkel da jeg var i Danmark for et par år siden, og det er bare såååå kjekt med litt oppbevaring på sykkelen! Jeg har også bare 7 gir, men det går greit det!

Ha en fin, vårlig dag!

Hilsen Cathrine :-)

Anonymous said...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊