18 Jan 2009

Hjem x1
Foto: Privat
I dag har jeg brukt tiden til å surfe litt rundt, for å finne nye blogger, og se hva jeg liker.
Egentlig hadde jeg ikke tenkt å legge ut så mye hverdagsliv, men det er jo det jeg liker å se hos andre (blandt annet!) så her kommer litt av mitt også. Klesskapet er fullt, og helt usensuret. Der er det ikke mye fargerikt, det går i gråtoneskalaen. Og på en dårlig dag, sier jeg at jeg elsker katten høyere enn både mann og barn. God søndag!

5 kommentarer:

Kardemomme said...

Hei Linda :)Visst er det moro å surfe rundt og oppdage nye blogger..Det er jo en hel jungel av blogger med forskjellig stil og annerledes inspirasjon der ute! Jeg har av og til endt opp på japanke blogger som jeg ikke kan lese men bildene taler for seg det meste av tiden..
Skålene som ble laget av trestammer var veldig flotte!! Skulle gjerne hatt en liten gruppe av de der..Skal klikke meg inn på linken etter dette! Jeg har også sansen for grafiske mønstre, bokstaver og tall..Veldig lekkert!
Ha en fin søndag og kommende uke! Hilsen Kardemomme :)

demodesign said...

Kardemomme: takk for hyggelig hilsen fra deg!For min del startet det med å lese moteblogger, og ja, jeg havnet også rett som det var i japan! Jeg kikker innom deg av og til, du har det fargerikt og fint,inspirerende med nye inntrykk og uttrykk. Den historien med bordet minnet meg på en tilsvarende selvopplevd historie, men den er for lang til å ta her! Ha en fin uke du også:)

Anonymous said...

Til og med katten kul, med et liten russisk rose ved siden av seg...

Astrid said...

En liten dose hverdagsliv innimellom stilig design og interiør er alltid velkommen. Det er kjekt å bli litt kjent med den som skriver bloggen, synes jeg. Når jeg i perioder føler at jeg deler for mye hverdagsliv (sæelig på Flickr), tenker jeg nettopp som deg; det er det jeg liker å lese om hos andre også, så hvorfor ikke dele litt selv ;-)

demodesign said...

hei Astrid: har du også vært her;)
Følger med vet du. Fin blogg du har.
Vi er jo litt i samme bransje, ser jeg.
Marris: Takk:O