30 Sept 2010

Fin vegg




Foto: Linda
Helt fra dette byggget på Bradbenken i Bergen ble rustet opp for noen år siden, har jeg likt fasaden. Litt kontinental i stilen, med vinduer som går helt ned, og små balkonger. Jeg liker den transparente stilen og den luftigheten det gir. Hvite gardiner sørger for ro, ulike hagemøbler skaper variasjon. Balkongen med de turkise hagemøblene er min favoritt.

I like the simpicity of this fasade, in the middle of Bergen, close to Bryggen.

28 Sept 2010

Redesign

Foto: Linda
Boken Redesign er tettpakket med innhold til både inspirasjon og informasjon. Fin å se på er den også.

26 Sept 2010

Dagens


Foto: Linda
Dagens fine overraskelse, var bursdagspresang fra søte Marianne som har vært en svipptur i Barcelona. Med seg hjem hadde hun armbåndet fra min all time favorittbutikk, cos. Det minner meg også om dette armbåndet, laget av aluminiumsprofiler. Svenskene, de får det til....

I love my new bracelet from cos. It also reminds me of this, made by aluminum-profiles. Those Swedes...

24 Sept 2010

Høst

Foto: Linda
Bilder fra sensommerens siste dager. Sammen med pus, en morsom bok og kake. Den deilige kaken etter Ingvild sin oppskrift kan jeg anbefale! På bursdagen i dag slenger jeg meg med på åpningsfesten til  Nordisk Panorama, så slipper jeg å arrangere selv. Det lover jeg å ta igjen til neste år!

21 Sept 2010

Home

Foto: Linda
I dag rundet jeg 500 innlegg her på Norsk stil. Det føles bra! IKEA har forlatt stuen, og den (gode) gamle sofaen fra Søren Lund er tilbake. De nye lampene fikk bli, Brasa fra IKEA 364+ er et funn og gir supert lys! Designet og utførelsen gjør den til en lampe jeg virkelig liker. Og når høsten sniker seg på, kommer håndarbeidet frem. Jeg er i gang med hekleteppe #3, med hvit som base denne gang. Det skal matche ett litt hvitere innslag som er på vei til stuen. Se også hekleteppe #1 og #2. Og som sagt, jeg anbefaler instruksjonsvideoer på Youtube, det var sånn jeg lærte det!

IKEA has left my flat, and my (good) old sofa from  Søren Lund is back. I love the lamp Brasa from IKEA 364+ with its good quality and design. Autumn coming up with cold evenings, so I`m working on my crochet blanket #3, white this time. Se also blanket  #1 and #2. And I learned crochet from Youtube!

16 Sept 2010

Lys idè

Foto: Produsenten
Stich, ny lampe fra Lamp Gustaf. En perforert sylinder som lar deg brodere ditt eget motiv. Smart!

New lamp Stich, from Lamp Gustaf.

15 Sept 2010

Re-design

Foto: Linda
Nå nærmer det seg London Design Festival 2010, og jeg kikket gjennom  bildene fra London turen i fjor høst. Dette prosjektet ble laget til inngangen i V.og A. Museum, laget av Ian Douglas-Jones og Ben Rousseau. Veggene er dekorert med kaffeposer fra Kenya, med den folierte innsiden ut, og benker av sammenpakkede poser. Overraskende og spennende!

Installation from last years London Design Festival. In the entrance of V.and A. Museum, made by Ian Douglas-Jones and Ben Rousseau. 

14 Sept 2010

Lekent



Foto: Linda
Lekne loppisfunn hjemme hos en venn og kollega. Det er nesten så man blir misunnelig, og skulle ønske at man fant det først! Stolen egget er også et bruktfunn, og har fått nytt, rødt ullstoff.

A friend of mine made a bargain at the flea-market. Even the chair is vintage.
Fra: Sworsk
Av og til dukker det opp nye bekjentaskaper i bloggverden som man får lyst til å dele med andre. Jeg har forelsket meg i den nye bloggen til Louise Andersson, med sitt forfriskende lekre format. Her fant jeg også disse sannhetens ord, som sier det meste. Se mer på Sworsk.

New blogkrush, Sworsk.

13 Sept 2010

Høstblomst

Foto: Linda
Akkurat nå er det fint med Gladioler. Høye og skarpe, i fin, dyp høstfarge. Vi har en stor glassvase på kontoret, som vi fyller med blomster når hverdagen trenger litt farge. Det virker hver gang!

I love to decorate the office with fresh flowers, this time Gladiols.

9 Sept 2010

Stol lek

Foto: Linda
I kontorfellesskapet har vi hatt workshop. Lenstolene har fått trekk med fotoprint av hav og himmel, og vi har fått et deilig sted å sitte. Dagene går med til jobbsøking innimellom alle prosjektene. Å drive for seg selv betyr ofte at alle krefter blir spredd over et stort område. Nå er tiden moden for å samle innsatsen. Da passer det ekstra godt i dag å bli publisert på DesignRegionBergen sine nettsider.

Workshop at the office. The sea and sky on our lovely old chairs. And work, work, work!

5 Sept 2010

Orkidè

Foto: Linda
En stor krukke kan gi et ekstra løft til en enkel orkidè, og få alt til å virke større. Jeg har brukt Fejö fra Ikea PS. Mitt tips er å bruke noe som er litt større enn du hadde tenkt var passe, det kan være en kurv eller glassbolle, boks eller tre-kasse. Det får alt til å virke flott og stort.

Put a simple flower in a big container, makes it all look more bold and beautiful. Fejö from Ikea PS.

2 Sept 2010

RAFF

Foto: Linda
Denne uken arrangeres Raff Design i Bergen, som blant annet bransjeforeningen Design Region Bergen
står bak. Tema i år er mote og design. På hjørnet av Lars Hilles gate stiller designer T-Michael ut i et gammelt pumpehus. Jeg er mest ineterssert i de vanvittig flotte klærene hans, kjolene ikke minst! Mannen på gaten var nok mest interessert i rørene, om han da ikke er en  fashionista i forkledning.

Annual design-event Raff Design in Bergen this week, dedicatet to fashion.