21 Aug 2010

Palle bord

Foto: Linda
Det hjemmesnekrede palle bordet er blitt mitt kjæreste møbel. Jeg liker at det er litt rufsete, og for første gang på lenge har vi et sofa-bord uten hauger av ting på/under. Det er laget av halv-paller fra Ikea, med hjul under. En instant hit!

6 kommentarer:

Ingvild Telle said...

Bloggen din blir bare bedre og bedre! Elsker pallebordet! Sånn apropos alternative bord, har du sett spolebord in action??? Sånn svær trespole, tenker jeg på. Det er en fristende tanke, men jeg vet ikke om det fungerer så bra...

Fru Trippel said...

Har gått med planer om pallebord en stund nå og blir like misunnelig hver gang jeg ser noen som har gjennomført det:) Stiiilig!

Design-Shimmer said...

ja bordet ble super.. :) bra det ble stående.
klem

Linda Maria Szücs said...

Takk jenter :D Cluet med å få seg et pallebord, er nok å få noen til å lage det. Det være seg selv, en mann, eller som her, selveste personalet på Ikea. Ingvild (Takk og takk! Du er en stor inspirasjon selv!): Spolebord har jeg troen på. Det var en hit på 80 tallet, og altså burde det være i tiden nå! Enten naturell (= hard core resirkulert) eller hvitmalt (=nedtonet og integrert.)Lykke til med hjemmelagede varianter av bord!

malo said...

Åh, så fint. Jag vill ha min säng stående på såna pallar.

Brigg said...

Finfint pallebord! Jeg sikler etter paller jeg og;-) En vakker dag orker jeg vel styret med å hente noen fra noen. Da skal det bli terrassebord. Spolebord som frøken telle etterspør fungerer også fint! Har sett det i bloggland et sted. Som utebord. Men tenker det er en tung sak å få i hus. Nydelige bilder i det siste forresten. Likte tavleveggen. Og organisert skap:-)

Fin dag i solen!