29 Apr 2010

Eclipse

Foto: Stua.com
Eclipse bord fra Stua. Egentlig ganske fine. Settebord er en evig klassiker, og genialt om man har liten plass, eller bare ønsker mulighet for å variere.

Eclipse table from Stua. Nice version of a classic theme.

27 Apr 2010

Mama Look

Foto: Källemo.se
En av mine favorittprodusenter gjennom tidene, er svenske Källemo. De har alltid hatt et øye for møbler med en konseptuell idè, i tillegg til godt håndverk og varige materialer. I deres siste kolleksjon finner vi Mama Look, av formgiver Anna Kraitz. Detaljen med lærbelte går igjen i flere av hennes produkter, og fåes i fire valgfrie farger.

One of my all time favorites, is swedish furniture producer Källemo.The new collection contains Mama Look, sofa with leather-belt detail, by designer Anna Kraitz.

25 Apr 2010

Retro Romantisk


Foto: Linda
Hjemme på jenteværelset, i huset til møbeldesigner Elisabeth Ellefsen. Jeg liker malt trepanel og retro møbler. Det lille skrivebordet er et slikt du kan finne på loppemarked. Skuffen under er bonusen. Mal det blankt og fint, og du får et personlig hjemmkontor for en billig penge. Rosa roser tilfører rommet en feminin touch.

In furnituredesigner Elisabeth Ellefsen `s house. The simple retro desk is a flemarket found, painted white. I love the feminine touch of pink roses.

Colourful contrasts


Foto: Linda
Lengter etter våren, som drøyer i det lengste med å komme her vest. Legger ut dette bildet med farger som inspirerer. Blankt og matt i kontrast er fint. Den lyseblå fargen er en klassiker, og lyser opp i et interiør. Bilder fra Stockholmsmessen fra standen til AndTradition.

Longing for spring, still cold here in western Norway.  Some colourful inspiration from AndTradition. at this years Stockholmfurniturefair .

24 Apr 2010

Komfyr kvaler

Foto: pickyliving.se
Komfyren takket for seg midt i påsken, nå starter jakten på en erstatning. Siden vi ikke hadde tenkt å bytte ut hele kjøkkenet enda, ser det ut til at valget blir en frittstående komfyr. Det må bli en i stål, hadde jeg tenkt, uten for mye krimskrams. Hvis jeg skulle byttet hele kjøkkenet, hadde jeg ikke hatt noe imot å ha det sånn som dette. Hva sier dere, frittsående eller innebygget?
Update: Enden på valgets kval er prosjektering av nytt kjøkken. Da blir det nytt, hvitt og effektivt.
Passer meg bedre!


My kitchen stove broke down this easter. Now I`m planning  to get a new one. If had free choice of picking, I wouldent mind somethig like this!

21 Apr 2010

PS crochet

Foto via: virkatavvicky.blogg.se
Herlig å se, at hvis det blir for mange hekleteppper, kan man bruke dem som klær. Fra Paul Smith ready-to-wear fall 2010 collection. Funnet på den herlige bloggen Virkat av Vicky.

Granny squares turned into dresses in  Paul Smith ready-to-wear fall 2010 collection. From the lovely blog Virkat av Vicky.

Sparkling Swarovski

Foto: Linda 
Denne juvelen av en krystallring landet i postkassen min her om dagen, fra Swarovski, Paris. Jeg elsker den asymetriske formen, den glitrende fargen, som i rosa champagne. Min nye favoritt, fotografert på steiner i hagen. Nå venter jeg bare på solen som kan få krystallet til å gnistre!

This gem of a crystal ring arrived in my mailbox the other day, from Swarovski, Paris. I love the asymetric shape, the sparkling pink champagne colour. My new favorite, pictured on the rocks in my garden. I can`t wait for the sunshine to come, and let it sparkle!

18 Apr 2010

Hekleteppe #2


Foto: Linda
Hekleteppe nr. 2 er endelig ferdig, laget etter samme mal som det første jeg laget. Det er ganske avhengighetsskapende, så det kan godt tenkes jeg lager ett til. Kanskje ett i hexagonform, som dette jeg fant hos Moonstiches?

My 2. crochetblanket is finished at last, made in the same way as the first.  Its getting a habit, so I`m afraid I`ll have to start a new one. Maybe in  hexagonshapes, like this I found at Moonstiches?

17 Apr 2010

Champagnefest og jubileum!


Foto: Linda
I helgen hadde vi endelig innvielsesfest på kontoret, der vi snart har vært i ett år. Med Champagne på is, fargerike ranunkler i vase og masse deilig mat. Å lage i stand fest er så enkelt, at det bør vi gjøre oftere!

Party at our office, 1 year celebration!

14 Apr 2010

Benjamin Hubert





Foto: Linda / benjaminhubert.com
Følg med her. Benjamin Hubert  har en stor produksjon av møbler og lamper, og har fått priser så det holder. Ta en titt på benjaminhubert.com, for å se mer! Bildene er fra messen under London design Week 09.

Watch Benjamin Hubert, see more at benjaminhubert.com. Pictures from London Design Week 09.

13 Apr 2010

Blue wall

Foto:Abstracta/Lammhults
Abstracta visar produkter i utstillingen Swedish Love Stories #3, på Superstudio Piu i Milano, i samarbeid med Lammhults. Jeg liker fargene og formene.

Abstracta shows new products in Swedish Love Stories #3, at Superstudio Piu in Milan, in collaboration with  Lammhults. I like the shapes and colours.

11 Apr 2010

True Blue




Foto: Moroso, Googlet, Brandos
Denimblå er en evig favoritt. Motemessig er denim lett å tilpasse en individuell stil. Akkurat nå er det utrolig mye fint ute på markedet, både fra kjedebutikkene og merkevarene. Moroso har gjort et samarbeid med Diesel, og laget en deniminspirert møbelkolleksjon. Skoen fra United Nude, fra Brandos, føyer seg fint inn i en blå trend. Lekkert!

 Moroso in collaboration with Diesel, has come up with these lovely furnitures. The shoe from United Nude, from Brandos, match the colours. Love it!

9 Apr 2010

Black + white

Foto: Linda
Etter at vi malte hele kontoret hvitt, ville vi ha en svart vegg, som vi kan bruke som tavle. Opp på veggen med svartmaling! Her tok vi en snarvei, og valgte vannbasert maling, glans 7. Fargen er  S 8502B,  ørlite lysere enn svart,  med en antydning til blåskjær. Vi liker det! Vesken er fra LaRedoute, og er for tiden favorittvesken.

Blackboard wall in our office. And my favorite bag at the moment, from  LaRedoute.

6 Apr 2010

April

Foto: Linda
Endelig April! Kopp funnet på loppemarked i fjor, som jeg tror er med illustrasjon av Bjørn Wiinblad, uten å være helt sikker. Jeg har gitt den bort i gave, men skulle gjerne hatt den selv!

April at last. Cup found at the lokal flea market last year. I belive the illustration is made by Bjørn Wiinblad.

4 Apr 2010

Benk eller krakk

Foto: klikk.no
Jeg likte krakken og benken, som jeg fant på klikk.no, med oppskrift som viser trinn for trinn! Da vi var studenter en gang for lenge siden, husker jeg vi stjal europaller på kaien i nattens mulm og mørke for å bruke til seng. Europaller og gjenbruk var en trend dengang også. Kan noen fortelle meg hvor jeg kan hente europaller på lovlig vis blir jeg glad!