30 Jun 2011

Blå


Foto: Linda.
I dag har jeg vært heldig.  På vei hjem fra jobb stakk jeg innom Marianne. Der fikk jeg mat og vin og venninneprat. Pannekaker med nylaget rabarbrasyltetøy og knust marengs. Og så fikk jeg høre denne lille damen fortelle meg om sin yndlingsfarge, blå. Som t-skjorten. Og tightsen. Turkis. Sånn blå, ikke for mørk, for det blir nesten som svart. Puten har korsstingbroderi og rosa glidelås. Fin mix.

28 Jun 2011

Utsikt

Foto: Linda.
Akkurat nå er det så som så med utsikten herfra. Omgitt av regnbyger og torden, det er bare å holde ut. Men det er ikke til å komme fra, at tåke ofte kan gi de vakreste bildene.

26 Jun 2011

Nye sko

Foto: Linda
Endelig var disse skjønnhetene på salg, og tvang seg med hjem. Fra Susanne Rützou. Nå gjelder det at det kommer noen bra fester fremover!

25 Jun 2011

Slow


Foto: Linda.
Sommervarmen lar vente på seg, men lyset er her, nesten hele døgnet. Plaststolen fra Ikea er siste tilskudet på terrassen. Nå mangler bare solen.

23 Jun 2011

Duft

Foto: Linda.
Akkurat som bilder kan ta vare på minner, kan duft også det. Jeg har laget duftminner fra byer jeg har reist til, ved å bruke en ny parfyme hele tiden i løpet av oppholdet. En duft sender meg rett tilbake til en snøfyllt, klar februardag i Reykjavik, en annen til solfyllt vår i Rotterdam, en tredje til vinter i Moskva. Jil Sanders SUN følger meg på alle sydenturene. Nå er det Flowerbomb Extreme som gjelder. Ikke for et bestemt sted, men bare for tiden akkurat nå.

21 Jun 2011

Dolk is sexy

Foto: Linda.
Gikk en ny rute på vei til jobb i dag, langs Nye Sandviksvei, forbi en gammel klassiker av Dolk. Lokalpatriotismen og respekten er stor, dette bildet har stått på veggen i mange år. Sexy - javisst!

17 Jun 2011

Månelys

Foto: Linda
Iris, dagslyslampe og den foreløpig forvirrende Lunar Park. Står fint til det rustne bordet fra 90 tallet. Fine farger, ble det! Rene trendpaletten, om jeg så skal si. A/W 2012?

16 Jun 2011

Blomstring

Foto: Linda
Nå begynner det å komme seg. Med sol, sommer og blomster i hagen!

14 Jun 2011

Svart

Foto: Linda
Fantastisk lys inn vinduet i går, i det svarte hjørnet på kjøkkenet, med skinnsofa og tavlemalte vegger. Svart på svart, elsker det hjørnet!

12 Jun 2011

Lunch

Foto: Linda
Dagens lunch hos Marianne. Salat servert på Prytz Kittelsen og Respatex. Litt mindre interiør, litt mer av livet.

8 Jun 2011

Hot

Foto: Linda
Leopard på furu. Skutt av min oldefar i India. Min skotske bestemor hadde dem på gulvet i peisestuen sin i Oslo, til jeg fikk dem med hjem. Eksotisk. Nå får de luftet seg litt, i sommervarmen.

5 Jun 2011

Solfrokost

Foto: Linda
Dagens sommer, dagens frokost. Rundstykke med kylling og mango i solen.