31 Oct 2011

Mørkt

Foto: Linda
Inspirert av fotoshoot etter besøk av Anniken hjemme hos meg, lot jeg pus være diva på mitt nye satengsengeteppe, og omfavner mørket. Svart på grått. På tide med vinter og innetid.

30 Oct 2011

Vulkan


Foto: Linda
I forbindelse med HTH sin høstlansering, fikk vi bo på Scandic Vulkan, nytt hotell i Oslo. Hotellet ligger på Grünerløkka, vegg i vegg med Arkitektur og Designhøgskolen. Interiøret har en industriell stil, med mye sort og dype farger. Gulvteppet i 8 etasje med fotoprint av betong, og dører designet av blant annet Snøhetta. Vinduet i rommet går fra gulv til tak, og gir en luftig følelse i et lite rom. Smakfullt og behagelig, bra sted å bo!

23 Oct 2011

Pastell

Foto: Linda
Nye farger hos HTH. Duse pasteller i kontrast med vaskede og mørke treslag. 90 talls Wallpaper-estetikk og grunge er tilbake. Hvitt får konkurranse!

18 Oct 2011

Curious



Foto: carolineolsson.no
Caroline Olsson har designet objektet Curious Light, midt i mellom en kasse og en lampe. Vist på 100% Norway i London 2011. Olsson har flere gode ideer, sjekk ut carolineolsson.no

16 Oct 2011

7. Himmel

Foto: The Selby
Ikke dårlig med hems oppå kjøkkenet. Liker stålbenken og den minimale utformingen. Kreativ løsning på soveplassen!

15 Oct 2011

Tate Modern


Tate Modern from Linda Szucs on Vimeo.
Noe av det fineste jeg vet i London, er den store turbinhallen i Tate Modern. Like åpent og luftig som å være ute i naturen.

8 Oct 2011

Magisk

Foto: Linda
Blomsten jeg fikk for 14 dager siden utvikler seg forsatt. Nå har den skiftet farge mer mot blå. Jeg har funnet ut at det er en artisjokk, ante ikke før nå at de blomstret. Vakker og mystisk er den!

5 Oct 2011

Kontraster

Foto: Linda
Svart/hvitt, porselen. Blank skål med pyramideformet mønster designet av danske Sofie Refer for Bolia. Matt kremfarget vase av nederlandske Hella Jongerius for IKEA. Blankt og matt, hardt og mykt. Perfekte produkter av dyktige damer, gaver fra flotte og stilbevisste Tiril og Elisabeth.

4 Oct 2011

Sen blomstring

Foto: Linda
Magisk fuksia farget blomstring på denne tistel-lignende veksten. En av mange overveldene gaver jeg fikk 24/9.